Alle vogels vliegen …

… mijn voorraad uit. Nou ja, allemaal is wel wat overdreven, maar vier vogeltjes zijn toch binnenkort gevlogen. Een week geleden organiseerde ik een blogverloting, waarbij ik een vogeltjescollier beschikbaar stelde. Naar aanleiding daarvan ontving ik een mailtje van iemand die wel graag zo’n vogeltjescollier wilde met zwarte kraaltjes voor bij haar kerstoutfit. Zonder de hangertjes eronder. Zo is het toch weer een heel ander kettinkje geworden!

Allereerst de uitslag van de verloting. Ik heb weer een online programmaatje gebruikt om een cijfer te trekken uit de 12 geldige reacties (zonde Marion!) en daar kwam het volgende resultaat uit:

Blogverloting2012-12-04

De vierde reactie dus, en die was van Eva! Mail je me even je adresgegevens? Dan stuur ik het kettinkje zo snel mogelijk naar je toe!

Zoals gezegd kreeg ik naar aanleiding van deze blogverloting een bestelling voor een colliertje met zwarte kraaltjes. Wel leuk om even te laten zien hoe dat is geworden:

Vogeltjescollier01

Zonder hangertjes en met zwarte kraaltjes toch een heel andere uitstraling dan het exemplaar uit de blogverloting. Er liggen nog meer vogeltjes en takjes in mijn kralenkast, en ook kraaltjes in allerlei kleurtjes zijn voorradig. Dus wie ook verliefd is geworden op deze vogeltjes en in deze verloting niet zoveel geluk had als Eva, kan altijd een bestelling plaatsen in de webshop! Momenteel zijn ze nog niet op voorraad, maar je kunt dan altijd een contactformuliertje invullen.

Vogeltjescollier03

Ik denk dat heel veel mensen al Sinterklaas gevierd hebben, maar wie pakjesavond nog tegoed heeft wens ik een ‘heerlijk avondje’! En daarna … de kerstballen van zolder halen!

Advertenties

10 reacties op “Alle vogels vliegen …

 1. neeltjespagina schreef:

  Eefje gefeliciteerd.
  Henny … leuke actie.

 2. Hele leuke actie! Was mijn reactie niet reglementair? Da’s nou weer jammer! Maar ik vond het serieus een leuk kettinkje, heel lief!

 3. m schreef:

  leuk hoor, en gelukkige Eva!

  de andere is ook sjiek geworden.

 4. jannieheijmans schreef:

  Wat een mooie ketting! Die zou mooi staan op dat prikbord dat ik heb, boordevol met kettingen die ik wel kocht maar zelden of nooit draag… 🙂

 5. creacj schreef:

  Gefeliciteerd, Eva. En, dankjewel, Henny. 🙂

Ik hoor graag wat je ervan vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s