Daar kun je naar fluiten – blogverloting

Die titel klopt natuurlijk helemaal niet niet helemaal, maar zeg nou zelf: het valt ook altijd niet mee om er een beetje aardige slinger aan te geven. Bovendien is het ook niet helemaal uit de lucht gegrepen (goh, wat ben ik weer op dreef), want ik doe vandaag een vogeltjescollier in de verloting.

Het is een collier van ca. 42 cm met in het midden een elementje met twee vogeltjes op een takje. Aan weerszijden zijn tussen het kettinkje tussenzetseltjes in de vorm van een takje en enkele agaatjes bevestigd. Tevens zijn in het midden twee kettinkjes met een agaatje en een verzilverd blaadje bevestigd.

 

Wat moet je doen om mee te loten?

 • Zorg dat je bent aangemeld als volger van deze blog. Als je nog niet bent aangemeld, klik dan in de rechterkolom op de button ‘Meld me aan’ (voor degenen die meelezen op Hyves: dat moet dus op WordPress!)
 • Plaats hieronder een reactie waarin je aangeeft waarom het jou zo leuk lijkt om dit collier te winnen. Maar als je gewoon even iets onzinnigs wilt melden mag dat ook. 😉 Ik doe niet zo moeilijk. Hierover tenminste niet.

Delen op Facebook, Hyves of enig ander forum, retweeten of Twitter of een linkje op je eigen blog is lief, maar hoeft niet. Je kunt reageren tot maandagavond 3 december 24.00 uur. Ik ga dan dinsdag 4 december uit de reacties m.b.v. een online progje een winnaar trekken. Als alles een beetje meezit maak ik dan nog dezelfde dag de uitslag bekend. Ben ik Sinterklaas mooi een stap voor. :mrgreen:

Advertenties

14 reacties op “Daar kun je naar fluiten – blogverloting

 1. Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is toch? En beter één vogel in de hand dan tien in de lucht – maar dan toch liever 2 aan een kettinkje!
  Even serieus, mooi sieraad weer Henny, tuurlijk wil ik meeloten!

 2. Claudia Tuller schreef:

  wat een schitterend sieraad weer Henny. Heb zelf ook een vogeltje, dus wat dat betreft, loot ik graag mee. 😉 en erna fluiten, tja, dat hoop ik dan toch niet te doen he?

 3. Frederique Fournier schreef:

  Je hebt weer iets heel moois gemaakt, Ik heb nog niet eerder zoiets gezien!
  Ik hou ook van vogeltjes.

 4. Eva Valckx schreef:

  Mooie ketting kanjer, degene die hem verdiend zal hem krijgen!

 5. Ellen schreef:

  Hoi meis,

  Voor mij heel simpel … ik zie ze regelmatig vliegen dus lijkt het me wel wat!

  Groetjes
  Ellen

 6. Charlie schreef:

  Het enige wat ik kon denken toen ik dit kettinkje zag: Wat is dit mooi.
  Beetje prozaísch, maar zo gaat dat soms.

 7. Irene schreef:

  Hé Henny, ik doe ook graag mee! Om me er aan te herinneren dat ik wat waard ben! En mezelf niet moet ondermijnen! Vooral om je mooie sieraden te promoten! (Slijm, slijm!)
  Liefs, Irene

 8. creacj schreef:

  Wat een snoepie van een ketting, Hennie ! Waarom ’t mij zo leuk lijkt om ‘m te winnen? Nou, dat is nogal eenvoudig: ik moet gaan lijnen. 😉

 9. Chantal schreef:

  Hoi henny
  Dit prachtige sieraad wil wel winnen. Maar niet voor mezelf. Ik vind het een bijzonder symbool om iemand te bedanken die mij de laatste maanden door een moeilijke tijd heeft geholpen. Maar het is een mooi sieraad die iedereen wel verdient.

 10. Geertje schreef:

  Ik vindt de ketting gewoon heel bijzonder

 11. Fanny Nanning schreef:

  Weer een prachtig sieraad wat uit jouw handen is gekomen. Ik doe mee omdat het me een leuk cadeau lijkt voor mijn verjaardag de 16e December. Ik mag 60 jaar worden, tewijl ik een paar maanden geleden nog kritiek op de IC heb gelegen.

 12. Carine Braems schreef:

  Wat een prachtig sieraad heb je weer ontworpen! Dan maar vanuit België ook een kans wagen, hé!

 13. Marion schreef:

  Ik ben weer eens te laat…. Prachtig gedaan hoor Henny!!

 14. […] maar vier vogeltjes zijn toch binnenkort gevlogen. Een week geleden organiseerde ik een blogverloting, waarbij ik een vogeltjescollier beschikbaar stelde. Naar aanleiding daarvan ontving ik een mailtje […]

Ik hoor graag wat je ervan vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s